Transport persoane

Transport persoane Galati Dublin si Dublin Galati rapid si la adresa

Romtour Trans va asigura transport persoane cu autocarul  Galati Dublin si retur , cu plecare din majoritatea oraselor si judetelor din Romania.

Curse autocar Galati Dublin / Transportul se face in fiecare zi de Luni si Joi, din parcare la McDonald’s, la ora 05:30.

Autocarele si microbuzle pentru transport persoane Galati Dublin  si retur sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transport autocar Galati Dublin. Ttransport persoane Galati Dublin

Curse rapide Galati – Dublin direct LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!! Bilete autocar Galati Dublin.Pretul unei calatorii este de 160 euro de persoana. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la curse autocar Galati Dublin, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru transport persoane Galati­­­­ Dublin sunt incluse 50 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Galati Dublin si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Oferim reduceri de pret la calatoriile dus-intors, la grupuri organizate si la copii sub 10 ani.

Daca accesati serviciul nostru de Transport persoane Dublin Galati, va punem la dispozitie plecari de doua ori pe saptamana, in fiecare Joi Duminica.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra: 1. Oferim transport autocar Galati Dublin din foarte multe orase din tara noastra, 2. Oferim transport persoane Galati Dublin cu plecare  de doua ori pe saptamana atat tur cat si retur, 3. Oferim bilete autocar Galati Dublin la preturi foarte avantajoase.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Galati Dublin / Transport Dublin Galati va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0754942390 

sau pe FACEBOOK

Pentru Rezervari si alte informatii apelati la: 0754 942 390